Για εμάς

Οι σεφ μας

Σταμάτης Κωβαίος

Εxecutive chef

Σταμάτης Κωβαίος

Εxecutive chef

Η μαγειρική φιλοσοφία του executive chef Σταμάτη Κωβαίου, συνοψίζεται στη δημιουργική ελληνική κουζίνα, με πινελιές από τη Μεσόγειο αλλά και τα νησιά, λόγω της καταγωγής του από την όμορφη Σχοινούσα. Του αρέσει να έχει προσωπική επαφή με κάθε πελάτη. Πιστεύει ότι ο χαρακτήρας, θα υποδείξει και το κατάλληλο μενού. Κάθε πελάτης είναι μοναδικός, όπως και κάθε μενού είναι ξεχωριστό. Αγαπά τη καλή πρώτη ύλη, γι’ αυτό επιλέγει με σεβασμό, τα πιο φρέσκα και τα πιο εκλεκτά λαχανικά, κρέατα και ψάρια, για να δημιουργήσει το τέλειο μενού. Ο Σταμάτης Κωβαίος, ενώνει την ελληνική γευστική παράδοση με τους νεωτερισμούς της σύγχρονης μαγειρικής τέχνης. Προσφέρει μοναδικά πιάτα, σε μοναδικούς ανθρώπους!

Σταυρούλα Ρίζου

Sous Chef

Σταυρούλα Ρίζου

Sous Chef

H κυρία Σταυρούλα, είναι η αγαπημένη μορφή του μαγαζιού, σε όλα τα 45 χρόνια της πορείας μας. Παραδοσιακή μαγείρισσα από τις λίγες, γνωρίζει όλα τα μυστικά της κουζίνας αλλά και τον τρόπο να μετατρέψει τον καλεσμένο… σε φιλοξενούμενο! Μαμαδίστικες γεύσεις και σπιτική φιλοξενία, για να νιώσουν οι καλεσμένοι σας οικεία σαν το σπίτι τους , αλλά και να φύγουν ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι από την εκδήλωσή σας.

Παναγιώτης Παπακωστόπουλος

Ιδιοκτητης

Παναγιώτης Παπακωστόπουλος

Ιδιοκτητης

Ο Παναγιώτης Παπακωστόπουλος είναι η ψυχή του One Catering. Με δημιουργικές ιδέες βασισμένες στην πολύχρονη εμπειρία του στην διοργάνωση event και εκδηλώσεων, είναι αυτός που γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα, το μυστικό συστατικό για να κάνει κάθε event, μοναδικό. Με εκατοντάδες επιτυχημένες εκδηλώσεις στο ενεργητικό του, σε κοινωνικό και εταιρικό επίπεδο, ο Παναγιώτης Παπακωστόπουλος, είναι ο άνθρωπος που θα φροντίσει για την άριστη διεξαγωγή του event σας.

Η φιλοσοφία μας

Πρωτότυπες, αυθεντικές και καθαρές γεύσεις! Στο One Catering θα κάνετε έναν περίπατο στον κόσμο των γεύσεων, σε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία! Πιστεύουμε ότι η γαστρονομία δεν είναι τίποτε άλλο, παρά η απόλαυση παραδοσιακών άξιων, όπως η χαρά, το φίλεμα και το μοίρασμα μιας εκλεκτής τροφής. Με γνώμονα την «νεοελληνική Κουζίνα» ο Executive Chef Σταμάτης Κωβαίος επέλεξε εκλεκτά υλικά και γεύσεις που στηρίζονται σε ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα από περιοχές όλης της Ελλάδας, για να φέρει στο τραπέζι σας γνήσιες ελληνικές γεύσεις με ένα πιο… σύγχρονο twist! Στο One Catering πιστεύουμε πως η γαστρονομία δεν είναι αποκλειστική υπόθεση των ακριβών εστιατορίων. Αντιθέτως, προσφέρουμε στο πιάτο σας απολαυστικές γεύσεις υψηλής ποιότητας για να σας ταξιδέψουμε σε μία μοναδική εμπειρία γεύσεων! 

Η ιστορία μας

Εδραιώνοντας την παρουσία μας στο χώρο του catering, ο Παναγιώτης Παπακωστόπουλος ίδρυσε μία νέα εταιρεία, το One  Catering, με στόχο την άρτια εξυπηρέτηση κάθε επισιτιστικής ανάγκης σε κάθε event και κάθε δεξίωση.  Παράλληλα, ήδη από το 2004, διατηρεί τον εντυπωσιακό και επιτυχημένο πολυχώρο δεξιώσεων, το Majestic The Roof Garden με 3 πολυτελείς χώρους δεξιώσεων (Grand, Hall, Roof Garden), το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει έως 1000 άτομα. Σημαντική στιγμή για την εταιρεία, αποτελεί η συνεργασία με τον κορυφαίο chef Σταμάτη Κωβαίο, πρώην παίκτη του masterchef, ο οποίος ένωσε τις δυνάμεις του με το One Catering, για να απογειώσει τις γεύσεις και τα μενού στις δεξιώσεις εταιρικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος που αναλαμβάνουμε!